Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00π.μ., στο Αμφιθέατρο ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ του τμήματος στην Πρέβεζα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών από τον Πρόεδρο του τμήματος κ.Ναξάκη Χαρίλαο.

 

Απόκτηση κωδικών πρόσβασης μέσω της υπηρεσίας (https://uregister.uoi.gr/)

Εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή, ο φοιτητής θα ενημερωθεί μέσω της ιστοσελίδας του τμήματος για τον τρόπο απόκτησης των κωδικών πρόσβασης με τους οποίους θα έχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ιδρυματικές υπηρεσίες:

1.         Φοιτητολόγιο: https://classweb.uoi.gr (βαθμολογίες –δηλώσεις μαθημάτων)

2.         Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: email.uoi.gr.

            Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργείται αυτόματα είναι της μορφής username@uoi.gr (όπου username το όνομα χρήστη του Ιδρυματικού Λογαριασμού που ενεργοποιήσατε).

3.         Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (πάσο): https://academicid.minedu.gov.gr

4.         Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ): https://eudoxus.gr (δήλωση για τα βιβλία)

 

Είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση των μαθημάτων;

Ο τρόπος διδασκαλίας του μαθήματος είναι ευθύνη του διδάσκοντος μέσα στο πλαίσιο του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Τμήματος.

 

 Δηλώσεις Μαθημάτων

Οι πρωτοετείς φοιτητές παρακολουθούν τα μαθήματα του Α’ Εξαμήνου . Η δήλωση των μαθημάτων γίνεται από τη γραμματεία.

 

Σίτιση φοιτητών

Θα ανακοινωθούν από τη γραμματεία οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν σίτιση των φοιτητών. Για τον μήνα Οκτώβριο όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές θα σιτίζονται δωρεάν στο φοιτητικό εστιατόριο.

 

Μετεγγραφές

Οι αιτήσεις για μετεγγραφή υποβάλλονται στο Υπουργείο Παιδείας σε ημερομηνίες που  ανακοινώνονται μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

 

Χορήγηση πιστοποιητικών και εξυπηρέτηση από τη Γραμματεία

Η χορήγηση βεβαιώσεων σπουδών και πιστοποιητικών αναλυτικής βαθμολογίας γίνεται από τη Γραμματεία.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη Γραμματεία, ο φοιτητής μπορεί να αποστείλει σχετική αίτηση μέσω οποιουδήποτε ΚΕΠ και να λάβει το πιστοποιητικό στο ίδιο ΚΕΠ.

 

Στεγαστικό Επίδομα φοιτητών

Οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα υποβάλλονται ηλεκτρονικά τον Ιούνιο 2020.